Івано-Франківськ

Аукціон з продажу військових облігацій: за перший день залучили 8 мільярдів гривень

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль звернувся до українців.

Сьогодні, другого березня, під час звернення до українців Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив що вчора відбувся перший аукціон з продажу військових облігацій, пише ПІК.

“Залучили понад 8 млрд грн. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку українських захисників та фінансування державного бюджету на потреби наших Збройних Сил. Дякую кожному українцю, кожній компанії, яка підтримує державу”, – сказав Денис Шмигаль.

Нагадаємо, в українців є можливість підтримати бюджет України шляхом інвестування у військові ОВДП. Придбати облігації можуть як громадяни України, так і іноземні інвестори. 

Воєнні облігації — позикові цінні папери, випущені урядом з метою фінансування військових операцій під час війни. Такі облігації сприяють накопиченню коштів на ведення війни і водночас дають можливість громадянам країни усвідомити свою причетність до військових дій.

Придбати ОВДП можна через банки-первинні дилери.  Список первинних дилерів: https://mof.gov.ua/uk/perelik-pervinnih-dileriv

Умови:

  • номінальна вартість однієї облігації – 1000 гривень;
  • строк обігу – 1 рік;
  • ставка дохідності буде визначена на аукціоні.

“Ваш внесок у підтримку українських захисників є надзвичайно важливим у визначний для України час!”, – каже прем’єр -міністр.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено