Івано-Франківськ

Як хоробрі українці виганяють окупантів-рашистів і посилають курсом корабля РФ (ФОТО, ВІДЕО)

Триває сьомий день, відколи російський агресор вступив на українську землю з танками та ракетами. Армія і населення чинять небачений спротив.

274263196 2441528929320225 5689930069121639043 n

У багатьох українських містах просто зараз тривають бої, окупанти бомблять лікарні, житлові будинки, садки, адмінбудівлі. Проте хоробрі та сміливі українці виходять буквально голіруч назустріч ворогу. Чоловіки, жінки та навіть діти кричать окупантам, щоби поверталися туди, звідки прийшли і що в Україні нікого рятувати не треба.

ПІК зібрала відео та фото таких героїчних моментів.

Сьогодні, 2 березня, в українському місті Конотопі російські окупанти самі здалися. А місцеві жителі зробили їм урочистий коридор ганьби.

“Підс*ачник кожному посіпаці путіна. Конотоп! Ми вами пишаємося. Вибачте за нецензурну лексику на відео”, – написав автор публікації.

У Херсоні чоловік вийшов з українськими прапорами під стіни Херсонської ОДА, яку оточили російські танки. Незважаючи на те, що дуло танка було націлене у бік чоловіка, він безстрашно демонстрував перед ворогом жовто-блакинті прапори.

В Мелітополі Запорізької області кілька тисяч людей вийшли на вулиці, щоб зупинити захоплення міста росіянами. Проте загарбники відкрили вогонь по цивільному населенню.

В Енергодарі – ще одному місті Запорізької області, на протести цивільних українців російські агресори теж відкрили стрілянину. Чоловіку відірвало ногу.

Проте навіть такі ганебні дії окупанта не зупинили тисячі жителів. На в’їзді у місто люди масово повиходили в черговий раз, щоб “зустріти” рашистів.

Жителі Баштанки, що на Миколаївщині, відібрали у ворога і спалили комплекс “Панцир-С” вартістю 15 мільйонів доларів.

В Куп’янську, що на Харківщині, і чоловіки, і жінки, і навіть діти зупиняли автомобіль ворога буквально голими руками.

Старобільськ Луганської області. Тут вирішили не ховатися від ворога, а глянути йому прямо в вічі. Люди з українськими прапорами сьогодні блокували колону російських окупантів.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, у Зверненні до народу Президент України Зеленський сказав, що війна Росії проти України, яка триває вже сьомий день, об’єднала всіх громадян нашої держави. Сьогодні українці – символ незламності.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено