Івано-Франківськ

“Хочу допомагати чим можу”: у Долинській громаді жінки масово плетуть сітки й шиють білизну для воїнів (ФОТО)

У Долинській громаді громадяни зібралися, щоб допомагати воїнам – плетуть сітки та шиють спідню білизну для воїнів. «Хочу допомагати Збройним

Dyzayn bez nazvy 2 1 1024x819 1 scaled

У Долинській громаді громадяни зібралися, щоб допомагати воїнам – плетуть сітки та шиють спідню білизну для воїнів.

«Хочу допомагати Збройним Силам України на тому рівні, на якому можу. Хочу всі свої сили, весь свій час присвятити обороні України» – у всіх одна відповідь.

І додають, що плетіння — дуже медитативна робота, тож навіть трохи допомагає у важкий час.

«Робимо, що можемо, організували громаду і плетемо маскувальні сітки, бо в наших військових дуже велика потреба в них. В цій справі зайвих рук не буває, тож всі охочі можуть долучитися. Потрібно, за можливості, принести з собою тканину мілітарі відтінків: хакі, сірий, темно-зелений та інше, взяти ножиці і допомагати у справі. Дуже радує наша громада, яка включилася – самоорганізованість, наша українська згуртованість, взаємопідтримка, привітність – це просто дає крила не спати, не їсти, а працювати. Спасибі за все, що приносите, за безмежну допомогу ЗСУ, за розуміння і підтримку”, – розповідає староста  Гошівського старостинського округу Ірина Диндин.

Також у приміщенні Підберезької гімназії створено пункт допомоги армії.

Окрім плетіння маскувальних сіток, у Долинському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті жінки також блискавично організувались – роблять викрійки для спідньої білизни військовим.

 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено