Івано-Франківськ

Всі системи, що забезпечують життєдіяльність держави, працюють стабільно – Шмигаль (ВІДЕО)

Попри війну, Уряд, Міністерство соціальної політики та Пенсійний фонд нарахували українцям всі проіндексовані на 14% пенсії.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль сьогодні, 3 березня провів брифінг, на якому запевнив, що незважаючи на повномасштабну агресію з боку Росії, всі системи, що забезпечують життєдіяльність держави, працюють стабільно, інформує ПІК.

Він також відзначив, що світ допомагає Україні фінансово.

“Ми вже отримали тонни зброї від наших партнерів. Сьогодні було підписано Меморандум щодо отримання макрофінансової допомоги Європейського Союзу в сумі 1,2 мільярда євро. Найближчим часом буде підписано угоду про утворення мультидонорського валютного фонду за участі, зокрема й позики Світового банку, у сумі 1,8 млрд дол. США”, – сказав прем’єр.

Окрім того, Денис Шмигаль звернувся ООН та Червоного хреста.

“Окупант не дає зелених коридорів для евакуації. Україна вимагає заради життя й здоров’я людей забезпечити «зелені коридори» для того, щоб ми могли надати допомогу та евакуювати всіх, хто цього бажає і потребує”, – зазначив очільник Уряду.

Прем’єр-міністр також закликав міжнародні організації, зокрема до МАГАТЕ, невідкладно звернутися до НАТО з вимогою закрити доступ до повітряного простору над нашими ядерними об’єктами.

“Закрийте небо над Україною! Зараз це питання безпеки усього світу! Не лише України!”, – наголосив Денис Шмигаль.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено