Івано-Франківськ

На Чернігівщині окупанти під виглядом поліції намагалися захопити прикордонне селище

Представник загарбників, який назвався полковником поліції, почав диктувати людям свої порядки.

На Чернігівщині, в прикордонному селищі Ріпки загарбники захопили місцевий відділ поліції, застреливши при в’їзді беззбройного місцевого жителя. Про це повідомляє Державна прикордонна служба, пише ПІК.

“Ворожі солдати уже відібрали в місцевих трактор, вантажівку Камаз, розграбували два продовольчі магазини. Вночі техніка агресора їздила вулицями і прожекторами засліплювала вікна жителів”, – йдеться у повідомленні.

На загальний збір містян, який відбувся біля Ріпкинської Свято-Миколаївської церкви, прибула колона військової техніки з позначкою «О».

“Представник загарбників, який назвався полковником поліції, почав диктувати людям свої порядки. У разі непокори погрожував розстрілом селища артилерією. Вимагав віддати усю вантажну техніку та проголосив комендантську годину”, – повідомляють українські прикордонники.

Псевдополіцейський заборонив місцевим збиратися, знімати військову техніку, наближатися до поліцейського відділку. Місцеві жителі, українці на пропозиції загарбників не приставали, співали гімн і виказували свою патріотичну позицію. Вони показували зайдам фото та відео з мережі, як ворога зустрічає українське військо. На це інтервенти заперечували, шо втрати в них значно менші.

За інформацією Чернігівської ОДА, вже кілька годин російська армія методично обстрілює південно-східні та південно-західні райони Чернігова. Намагаються вцілити у будинки та об’єкти інфраструктури. Місцевим жителям радять залишатися в укриттях.

На Чернігівщині окупанти під виглядом поліції намагалися захопити прикордонне селище

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено