Івано-Франківськ

Друга спроба: евакуація мешканців Маріуполя почнеться з 12:00

Евакуація мирного населення з міста Маріуполь розпочнеться о 12:00 6-го березня.

508ecbdf6aef791ca0cc7e6ba0b67a17 scaled

Сьогодні (6 березня – ред.) з 10:00 до 21:00 буде встановлено режим тиші. З 12:00 починається евакуація мирного населення“, – повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Facebook.

Гуманітарний “зелений” коридор прокладено маршрутом Маріуполь – Портівське – Мангуш (в об’їзд Нікольського) – Республіка – Розівка – Більмак – Пологи – Оріхів – Запоріжжя, пише ПІК.

Евакуація населення буде здійснюватися з трьох точок муніципальними автобусами:

  • СК “Іллічівець” (пр. Нахімова, 53);
  • Драмтеатр (Театральна площа, 1);
  • Кальміуська районна адміністрація (пр. Металургів, 193).

Пересуватися по маршруту коридору можна на особистому транспорті, рухаючись у колоні муніципального транспорту (виключно за автобусами). В голові колони буде забезпечено супровід Червоного Хреста. Прохання до всіх водіїв, що виїжджають із міста, максимально сприяти евакуації мирного населення – беріть із собою людей, заповнюйте транспорт максимально!“, – повідомили у Маріупольській міськраді.

maryupol5 521x391 1

Додамо, що зараз українська влада також веде переговори про те, щоб організувати евакуацію з Гостомеля й Бучі у Київській області, які постійно обстрілюють російські війська. 

Ворог захопив Бучу і Гостомель практично, там утримують наших мешканців фактично в заручники. І оточив Маріуполь… Що стосується зелених коридорів, я думаю, що це питання буде вирішуватися“, – наголосив  радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович.

Нагадаємо, 5-го березня окупанти зірвали евакуація мирного населення у Маріуполі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено