Івано-Франківськ

Відправляють продуктові набори українцям, що постраждали від війни – Лабезна

Набори складаються з різноманітних круп, макаронів, готових сухих сніданків, м’ясних консервів, цукру, згущеного молока, олії, печива.

8222348 prod nabir

Продуктові набори від українських виробників: допомога найуразливішим – це складова нашої перемоги. Марина Лазебна, Міністр соціальної політики повідомила, що відбувається постачання таких наборів для постраждалих від війни та людей з вразливих категорій попрямувала в регіони, пише ПІК.

«До людей попрямувала частина з мільйона продуктових наборів, які зараз комплектуються на складах. 430 працівників цілодобово приймають товари, комплектують набори та відвантажують зі складів. Вже більше 130 українських виробників харчових продуктів та представників українського бізнесу долучились до цієї справи, – зазначила Марина Лазебна.

Продукти отримають люди з інвалідністю та одинокі. В першу чергу доставки відбуватимуться у області, які найбільше постраждали він воєнних дій. Обласні соціальні служби забезпечують збір потреб та доставку продуктів адресатам.

Набори складаються з різноманітних круп, пластівців, готових сухих сніданків, м’ясних, м’ясо-рослинних та рослинних консервів, макаронних виробів, цукру, згущеного молока, олії, печива фасованого різних видів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено