Івано-Франківськ

З Ірпеня вдалося евакуювати частину людей: вражаючі світлини

Передмістя Києва за останні дні зазнали масштабних руйнувань з боку військ РФ, які ракетами розбомбили, зокрема, Ірпінь, Бучу, Гостомель, Бородянку,

photo 2022 03 06 13 16 23 scaled

У ранковий час 6 березня на виїзді з міста Ірпінь Київської області російські війська відкрили вогонь по цивільних громадянах під час їхньої спроби евакуюватися з міста, повідомляє ПІК із посиланням на”Радіо Свобода”.

За попередніми даними, щонайменше троє людей загинули, в тому числі – двоє дітей, ще одна людина в тяжкому стані через поранення. Вогонь, ймовірно, вівся з мінометів. Серед загиблих можуть бути члени однієї родини.

Втім ближче до опівдня з’явилася інформація про те, що з Ірпеня таки вдалося евакуювати частину людей. Відповідні світлини з’явилися у соцмережі:

Попри обстріли, попри захоплення міста ворогом поліцейські з військовими вивели з зони бойових дій 200 цивільних, з них – 50 дітей та одного пораненого.

Евакуація проводилася поблизу села Романівка під мінометним обстрілом ворога. Нині життю та здоров’ю людей нічого не загрожує.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено