Івано-Франківськ

“Щоб випікати безплатний хліб”: франківський хлібокомбінат просить допомогти борошном, олією, дріжджами

Наразі підприємство вичерпало ресурси для випікання хліба, який можуть роздавати безкоштовно.

1646551547 8489 scaled

Івано-Франківський хлібокомбінат просить людей допомогти борошном, олією, дріжджами, сіллю і цукром, щоб випікати безкоштовний хліб для тих, хто зараз його потребує. Директорка підприємства Галина Іщак розповіла Суспільному, що до пекарні надходить дуже багато звернень, пише ПІК. 

“До нас звертаються і ресторатори, і притулки, і волонтери, які відправляють хліб на передову, і місто. Хліб потрібен і переселенцям. Ми допомагаємо всім, скільки можемо, але хочемо — ще більше”, — каже Галина Іщак.

З її слів, ніхто з постачальників чи підприємців, яких представники хлібокомбінату просили безоплатно надати сировину, не погоджується.

“Всі хочуть передоплату. А крім сировини, нам треба платити ще й зарплати, оплачувати за електроенергію, паливо, газ. Знаю, що нашим колегам у Луцьку компанія надала 5 тонн борошна”, — каже Галина Іщак.

За її словами, наразі підприємство вичерпало ресурси для випікання хліба, який можуть роздавати безкоштовно.

“Потужностей виробництва нам вистачає, працівників і обладнання — теж. Ми можемо виготовляти 150 тонн продукції у день. Ми можемо без проблем забезпечувати хлібом область і місто. Нам потрібна тільки сировина, щоб допомагати ще й тим, кому необхідно”, — каже Галина Іщак.

Якщо ви можете безкоштовно допомогти хлібокомбінату з борошном, олією, сіллю чи дріжджами, телефонуйте: 050 433 56 46.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено