Івано-Франківськ

«Червоний хрест» забороняє використовувати свої емблеми на гуманітарних автомобілях – президент Зеленський

Президент вкотре закликав Захід закрити небо над Україною та надати бойову авіацію.

«Червоний хрест» забороняє використовувати свої емблеми на гуманітарних автомобілях - президент Зеленський

Червоний хрест, міжнародна організація, яка виступає посередником створення гуманітарних коридорів між Україною та Росією, забороняє використовувати свої емблеми на гуманітарних автомобілях. Про це глава держави повідомив у своєму нещодавньому відеозверненні, інформує ПІК.

“Ви знаєте, мені сказали, що Червоний Хрест, Міжнародний Червоний Хрест, забороняє нам використовувати емблему на наших машинах. Які виконують гуманітарні місії. Забороняє червоний хрест, ніби це їхня власність. І це показово. Це говорить дуже багато. Про те, що деякі люди, дуже впливові люди, вирішили поставити хрест на українцях. Але я цього не допущу. Ми цього не допустимо”, – сказав президент України.

Він також зазначив, що провина за кожну смерть в Україні на окупантах, а відповідальність – на Заході.

“Почуйте мене, сьогодні, шановні партнери! Від зневоднення померла дитина. У 2022 році! Ми боремось вже тринадцятий день. Знищуємо окупантів всюди, де можемо. Всюди. Провина – на окупантах. Але відповідальність за це – і на тих, хто вже 13-ть днів не може ухвалити десь там на Заході, десь там у кабінетах очевидно необхідне рішення”, – емоційно звернувся Зеленський.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено