Івано-Франківськ

Третій тиждень війни: в яких регіонах наші захисники відбивають атаку ворога

Розпочато п’ятнадцяту добу, тобто третій тиждень героїчного протистояння України російському воєнному вторгненню.

Третій тиждень війни: в яких регіонах наші захисники відбивають атаку ворога

Наші захисники продовжують стримувати наступ ЗС РФ у Донецькому, Слобожанському та частині Таврійського операційних районах. Захищають українські міста Харків та Охтирку. Про це повідомляє Генеральний Штаб Збройних Сил України станом на 6 ранку, 10 березня, пише ПІК.

“Основні зусилля  наших військ зосереджуються на недопущенні просування противника в південно-східному напрямку. Триває кругова оборона міста Маріуполя. Разом з тим продовжується прикриття державного кордону з Республікою Білорусь”, – йдеться у повідомленні.

На Сіверщині, українські захисники утримують оборону міста Чернігова, стримують просування ворога в напрямку Києва. Угруповання сил і засобів оборони міста Києва перебуває в постійній готовності до відбиття російських окупантів, наносить вогневе ураження наступальним угрупованням та утримує визначені оборонні рубежі.

На південному напрямку здійснюється стримування противника у напрямках на міста Кривий Ріг, Миколаїв, Вознесенськ та населений пункт Нововоронцовка (Херсонської області), .

На інших напрямках угруповання військ проводять стабілізаційну операцію та виконують завдання територіальної оборони.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено