Івано-Франківськ

“Відновлюйте виробництва, де це можливо”, – Шмигаль звернувся до бізнесу (ВІДЕО)

Економіка України стає на воєнні рейки.

622a575665205620533760 820x360 scaled

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль просить відновлювати виробництва там, де це можливо, про це він заявив під час свого відеозвернення 10 березня, пише ПІК.

“Енергетична безпека та робота критичної інфраструктури. Оборонно-промисловий комплекс. Агропромисловий комплекс. Логістика. Успішна робота цих секторів — це так само невід’ємні складові нашої перемоги. Наразі одне з головних завдань уряду — це проведення посівної в тих регіонах нашої країни, де немає активних бойових дій. Наш пріоритет — це продовольчі культури. Ми активізували нашу роботу з аграріями в цьому напрямку, аби Україна повністю забезпечила себе необхідною кількістю продовольства. Має бути відновлена робота підприємств харчової промисловості в тих областях, які зараз знаходяться не на передовій”, – розповів він.

Шмигаль ще раз звернувся до бізнесу: “Відновлюйте виробництва, де це можливо. Повертайте працівників”.

За його словами, держава в свою чергу виконує свою роботу.

“Сьогодні уряд збільшив видатки резервного фонду державного бюджету на 50,8 млрд грн. Це дозволить в умовах воєнного стану оперативно забезпечувати потреби сектору безпеки й оборони. Протягом березня на пенсійні виплати вже спрямовано 38,3 млрд грн. Тільки за останні два дні Уряд профінансував 13,9 млрд грн на виплату пенсій”, – додав прем’єр-міністр.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено