Івано-Франківськ

Я готовий провалитись крізь землю, щоб мене не було ніколи, – полонений розвідник РФ (ФОТО, ВІДЕО)

Полонений окупант-розвідник на пресконференції в Києві попередив Путіна, що рано чи пізно в російського народу урветься терпець.

65 tn

Вчора, 9 березня група розвідників російської армії, яких полонили Збройні сили України, дала пресконференцію в агентстві “Інтерфакс-Україна”.

Як вони дійшли до злочинного вторгнення в Україну 24 лютого, як дістали наказ про наступ і як потім здалися в полон, розповідали Володимир Расказов, Сергій Лажко, Олександр Яковчук, Сергій Галкін, Максим Черник, Денис Ніколаєв, Максим Дем’янов, пише ПІК.

Роль головного “спікера” взяв на себе командир мотострілкової бригади Расказов. З його слів можна зробити висновок, що фактична підготовка да нападу на Україну розпочалась для бригади ще 1 лютого. Розповідаючи про те, якою потужною зброєю російські вояки били по мирній Чернігівській області, Расказов переходив на плач.

Постійно підливаючи йому води у стакан, “побратим” Максим Черняк виглядав більш холоднокровним. А коли журналісти запитали у полонених, як вони почувалися, коли вбивали невинних людей, Черняк сказав:

“У такій ситуації ми фашисти, виходить. Тому що гинуть мирні люди, діти, старі. Ні за що, просто так, тому що так хотілося сильним світу цього”.

Формально звертаючись до російських військових  Черняк сказав:

“Зрозумійте, пацани, тут немає фашистів, ми воюємо проти мирної нації, яка жила чудово і жила б без нас. Ну, а верховному головнокомандувачу [президенту РФ Володимирові Путіну] хочу сказати, що довго замовчувати все це не вийде. Таких, як нас, пацанів, тут дуже багато, рано чи пізно вони повернуться додому і рано чи пізно в народу урветься терпець і народ візьметься за зброю, щоб скинути уряд, який своїх пацанів кидає як гарматне м’ясо”.

На заверешення своєї “сповіді” рашист Черняк сказав:

“Я готовий провалитись крізь землю, щоб мене не було ніколи”.

Всі, так звані розвідники, що опинилися в полоні, просили вибачення в українського народу. Хоча розуміють, що цього не буде ніколи.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено