Івано-Франківськ

Головними напрямами для ворога залишаються Київ та Маріуполь – Генштаб ЗСУ

Окупанти також просуваються в напрямках Кривого Рогу, Кременчука, Нікополя і Запоріжжя.

a45eea04 e2250c8646ccb3a8200bb9ac6dfd30ee

Генштаб ЗСУ повідомив ситуацію щодо російського вторгнення станом на 12 годину, 11 березня, пише ПІК. Російські війська, зазнавши втрат в Поліському, Сіверському, Південнобузькому операційних районах, намагаються закріпитись, змушені робити це на невигідних рубежах.

  • На Донецькому напрямку, в ході жорстких бойових дій захисники України дали відсіч московитам, темп наступу загарбників сповільнений. Окупанти не полишають спроб захоплення міст Маріуполь та Сєвєродонецьк, успіху не мають.

“Не маючи можливості досягнути успіху, ворог продовжує наносити ракетно-бомбові удари по містах, що знаходяться в глибині території України – Дніпру, Луцьку та Івано-Франківську”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, відзначається нарощування системи протиповітряної оборони угруповання військ окупантів на Донецькому та Таврійському напрямках.

  • На Волині зберігається загроза здійснення диверсій на об’єктах військової та цивільної інфраструктури.
  • На Поліському та Сіверському напрямках окупанти не проводить активних наступальних дій.
  • На Слобожанському напрямку противник утримує в оточенні Суми та частково здійснює блокування Харкова з півночі. Проводить перегрупування військ.

“Внаслідок активних, злагоджених дій підрозділів Збройних Сил України та інших складових сил оборони, противнику були нанесені значні втрати, що змусило його відступити з раніше захоплених населених пунктів Київської області”, – додають в Генштабі Збройних Сил України.

Плани щодо встановлення контролю над Миколаєвом, просування у напрямках на Запоріжжя та Кривий Ріг ворогом не реалізовано.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено