Івано-Франківськ

Мобілізація в Україні: кого будуть відправляти на фронт – міністр Резніков

Понад 200 тисяч громадян України повернулися з Європи, щоб захищати свою країну.

6204fa2cf3106 1

В Україні триває загальна мобілізація до війська, що викликає запитання, кого можуть взяти до армії та відправити в регіони бойових дій. У цьому контексті пояснення дав міністр оборони України Олексій Резніков у Фейсбуці, пише ПІК.

“Ніхто не буде забирати непідготовлених людей до армії і відправляти на фрон. У цьому немає жодного сенсу. Навпаки. Наша армія зупиняє більш чисельного ворога, тому що вона вмотивована, краще навчена і озброєна. Ми не переможемо Росію кількістю. Ми здолаємо її якістю. До бойових підрозділів будуть відправлятися ті, хто має відповідні навички, зброю та оснащення”, – зазначає міністр.

При цьому він зазначив для усіх військовозобов’язани:

“Просто будьте на контакті з центром комплектування по місцю фактичного проживання. Це потрібно не тільки для оборони, а загалом для країни та економіки. Щоб ми розуміли усі можливості і могли планувати”.

Резніков нагадав, що понад 100 тис. українців вступило до лав тероборони. Також понад 200 тисяч наших громадян повернулися з Європи, щоб захищати свою країну. Крім цього є іноземні добровольці, які готові воювати з російським нацизмом.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено