Івано-Франківськ

Повідомляють про вибухи в Івано-Франківську: мер звернувся до людей (ДОПОВНЮЄТЬСЯ)

Вже є попереднє пояснення того, що сталося.

Щонайменше два вибухи в Івано-Франківську пролунали сьогодні, 11 березня, біля сьомої години ранку. Можливо, удари завдавалися в район аеропорту, писала Галка. Пізніше у мережі з’явилися повідомлення, що  люди бачать загоряння. Офіційні джерела нічого не пояснювали, пише ПІК.

В місті вночі була оголошена повітряна тривога, але за декілька хвилин був відбій. Вранці сирени не звучали. Чому вони не вмикнулися, з’ясовують.

Згодом, мер Марцінків звернувся до мешканців Чукалівки, Опришівців, Драгомерчан, щоб люди залишалися вдома. Є влучання в боєкомплект в аеропорту. Тож наразі, наголошував голова, мешканцям навколишніх населених пунктів треба залишатися вдома, не підходити до вікон.

На Фейсбуці Марцінківа з1явилося повідомлення:

“У Франківську були вибухи. Працюють військові і ДСНС. Деталі згодом! Реагуйте на сирени”.

Згодом на сайті Офісу генерального прокурора України з’явилася інформація про те що, окупанти РФ нанесли повітряний ракетний удар по Франківському військовому аеродрому та об’єктах військової частини. За цим фактом прокуратура розпочала розслідування. Частково пошкоджена інфраструктура.

Очікуємо нову інформацію.

Як писала ПІК, сьогодні вранці окупанти вдарили по Луцьку та Дніпру, вперше з початку війни здійснили там ракетні удари, які спричинили пожежі. Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що вибухи – у стороні аеродрому.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено