Івано-Франківськ

Стало відомо, де переховується коханка Путіна з його малими дітьми

Російський диктатор не афішує стосунки з гімнасткою Кабаєвою, але про їхній союз вже давно відомо.

1580360823 428167 scaled

Путін ховає коханку Аліну Кабаєву з дітьми у Швейцарії, поки російські окупанти за його наказом  бомблять мирні міста України, повідомляє Уніан з посиланням на видання Page Six, пише ПІК.

“Поки Путін здійснює напад на Україну, нападаючи на мирних громадян і створюючи кризу з біженцями, його сім’я ховається в дуже відокремленому і дуже безпечному шале десь у Швейцарії – принаймні на цю мить”, – повідомляють джерела видання.

Невідомо, чи вплинуть санкції, введені США та ЄС проти РФ через вторгнення в Україну, на Кабаєву.

“Путін не афішує стосунки з Кабаєвою, але про їхній союз вже давно відомо. Гімнастка народила російському диктатору четверо дітей. За даними джерел, у них є 7-річні дочки-близнючки, які народилися неподалік Лугано, Швейцарія, у лютому 2015 року, та двоє синів. Всі діти мають швейцарські паспорти. Ймовірно, Кабаєва теж вже громадянка Швейцарії”, – додає видання.

Нагадаємо, що у Путіна є дві дорослі дочки: Марія, 36 років, та Катерина, 35 років, від першого шлюбу з Людмилою Шкребневою. Вони були одружені три десятиліття, розлучилися 2013 року. Тоді Путін сказав, що їхній шлюб вичерпаний: мовляв, Людмила не публічна особа, діти виросли.

Раніше радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко в ефірі телеканалу “Рада” заявив: є інформація, що глава Кремля Володимир Путін останнім часом перебуває в бункері на Уралі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено