Івано-Франківськ

18 доба героїчного протистояння України проти Росії: що відомо станом на вечір

Наші захисники продовжують вести оборонну операцію на Південному, Східному та Північному напрямках.

18 доба героїчного протистояння України проти Росії: що відомо станом на вечір

18 доба героїчного протистояння України проти Росії: угруповання Повітряних Сил ЗСУ здійснює відбиття зосереджених ракетно-авіаційних ударів та засобів повітряного нападу противника, протиповітряне прикриття об’єктів критичної інфраструктури України та угруповань військ. Про це повідомляють у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України, пише ПІК.

“З початку доби ворог зосередив основні зусилля на просуванні у напрямку міста Кривий Ріг та на захопленні міста Миколаєва. Не полишає спроб щодо захоплення міста Маріуполя. Окупанти продовжують накопичувати резерви для наступу на Вугледар та завдають артилерійських ударів по житловим кварталам міста”, – йдеться у повідомленні.
З метою нанесення ударів по території України з акваторії Чорного моря там перебуває у бойовій готовності “повна” корабельне угруповання противника.
“В порушення вимог Міжнародного гуманітарного права окупанти продовжують брати в заручники цивільне населення, наносити ракетно-бомбові та артилерійські удари по густонаселених кварталах, школах та дитячих садках, грабують місцеве населення, вдаються до мародерства”, – додають у Генштабі.
Довіряйте тільки перевіреним джерелам та зберігайте спокій. Віримо в Збройні Сили України та продовжуємо тотальний спротив! Разом переможемо! Слава Україні!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено