Івано-Франківськ

На Прикарпатті дозволили продавати пиво – голова ОДА

Сьогодні, 13 березня очільниця області звернулася до прикарпатців.

На Прикарпатті дозволили продавати пиво - голова ОДА

На Прикарпатті дозволили продавати пиво. Це рішення обумовлене тим, що в постанові Кабміну вказано, що пиво не належить до алкогольних напоїв і є слабоалкогольним. Про це повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук, інформує ПІК.

“До нас звертаються підприємці, пивовари, крафтові виробники, оскільки їх виробництво зупинено і “страждає” економіка. Прикарпаття має бути надійним тилом для тих областей, де активно ведуться бойові дії. Підприємці повинні працювати, а громадяни свідомо ставитися до придбання та вживання напоїв”, – сказала пані Світлана.

Вона також зауважила, що інформація про те, що в області за 2-3 години можна усиновити дитину, яку привезли із зони бойових дій, є фейком.

“У санаторії “Смерічка” тимчасово перебувають 112 дітей, віком до шести років та 14 дітей, віком від 7 до 14 років. Це діти, які прибули на Франківщину з Харківських інтернатних закладів. Інформація про те, що дітей, які привезли на Прикарпаття, можна усиновити не відповідає дійсності”, – зазначила очільниця області.

До слова, Івано-Франківська область вже прийняла більше 60 тисяч переселенців.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено