Івано-Франківськ

На території Івано-Франківської громади посилюють патрулювання: причина

Це пов'язано з тим, що війна відбувається на всіх фронтах, у тому числі - інформаційному.

На території Івано-Франківської громади посилюють патрулювання: причина

На території Івано-Франківської громади вороги зараз масово надсилають повідомлення з проханням зробити фото чи відео аеропорту, військової частини, стратегічного об’єкту, постів чи просто будівель. У зв’язку з цим, буде посилюватися патрулювання. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків під час відеозвернення, сьогодні, 13 березня, пише ПІК.

“Тому закликаємо франківців не реагувати на подібні пропозиції. Та не брати участь у таких діях. Не лякайтеся посиленого патрулювання правоохоронних органів і територіальної оборони. Сховайте свої гаджети подалі. Закінчимо війну – зробите собі красиві світлини”, – сказав Марцінків.

Очільник Івано-Франківська також повідомив, що зараз розробляється план допомоги зі сплати комунальних платежів громадам, які поселили переселенців безкоштовно.

“Це ініціатива Уряду. А ще усім бюджетним закладам, які приймають евакуйованих людей будуть виплачувати компенсації. Також відпрацьовується програма “Соціального житла” для людей, які втратили помешкання”, – зазначив пан Руслан.

Багато підприємців зголошуються перевезти свій бізнес до Івано-Франківська.

До слова, військовим потрібні транспортні засоби, легкові авто підвищеної прохідності та інші.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено