Івано-Франківськ

Андрій Ярмоленко забив гол, впав на коліна і розплакався: за Україну (ФОТО)

Раніше Ярмоленко перерахував три мільйони гривень на підтримку української армії. 

yarmola 2022 2 vestham 1

Андрій Ярмоленко – капітан збірної України, атакуючий півзахисник англійського клубу «Вест Хем Юнайтед» вчора у матчі “Вест Хема” вдруге у 2022 році та вперше після початку російської окупації на території України зіграв у 29-му турі АПЛ.

Девід Мойес спочатку залишив Ярмоленка на лаві запасних у матчі проти «Астон Вілли», проте вже на 52-й хвилині кинув у бій – і українець не підвів, повідомляє КП в Україні з посиланням на Sky Sports, пише ПІК.

“Вже через 18 хвилин Ярмоленко отримав передачу в центрі штрафного майданчика від Бенрахма і другим торканням гарним ударом відкрив рахунок у матчі. У підсумку його команда святкувала перемогу 2:1”, – пише видання.

Андрій дуже емоційно сприйняв гол – став навколішки, підняв руки і заплакав.

“Для мене це було дуже емоційно, бо ви знаєте ситуацію у моїй країні. Мені дуже важко у цей момент думати про футбол, бо щодня у моїй країні російська армія вбиває українців”, – пояснив Андрій свій стан.

Він додав, що просто хоче подякувати своїм одноклубникам, які підтримують його весь час, кожен день. Подякував вболівальникам «Вест Хема», які підтримують Україну та український народ. Також подякував британцям за підтримку.

Як писала раніше ПІК, український футболіст Андрій Ярмоленко став ще одним символом патріотичного спорту. Він перерахував три мільйони гривень на підтримку української армії. 

Натомість, на довічно відлучили від українського футболу колишнього капітана збірної Тимощука і позбавили усіх нагород та регалій. З початку повномасштабної агресії Росії проти України Тимощук не зробив жодної публічної заяви із цього приводу і залишається асистентом головного тренера російського ФК “Зеніт”.

4f0030b msg 1271177663 2785 1 1 1

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено