Івано-Франківськ

На війні загинули двоє військових з Калуша (ФОТО)

Знову сумна звістка прийшла сьогодні, 14 березня на Прикарпаття.

На війні загинули двоє військових з Калуша (ФОТО)

Під час виконання бойового завдання загинули військовослужбовці з Калуша Володимир Кушлик та Ігор Чошко. Про це у соцмережі повідомив мер міста Андрій Найда, пише ПІК.

Володимиру було лише 25. Змалку брав активну участь в громадському житті міста. Був членом Спілки Католицької Молоді, Української Молоді – Христові, Молодого Народного Руху, Правого Сектора. Відразу після початку повномасштабного нападу Росії пішов добровольцем в 10-у гірсько-штурмову бригаду разом з Ігорем.

Чошку Ігореві нещодавно виповнилося 45. Батько трьох чудових синів, найменший – другокласник. Оберігав дружину, тому нічого їй не сказав, що вже воює з ворогом! Обидва брали активну участь у Революції Гідності та АТО/ООС.
“Героїв не дивували і не лякали теперішні новини! Вони не чекали війни з Росією, вони давно жили в ній. В один день пішли на війну та разом ВІДДАЛИ СВОЄ ЖИТТЯ за Україну! Ніякі слова співчуття не висушать сльози на обличчі рідних та мешканців нашої громади. Слава Героям! Вічна пам’ять!”, – написав Андрій Найда.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено