Івано-Франківськ

Не зупиняйтесь у допомозі Україні: президент Зеленський виступив перед урядом Канади

Він зазначив, що Канада завжди була і є надійним партнером України.

Не зупиняйтесь у допомозі Україні: президент Зеленський виступив перед урядом Канади

Президент Зеленський сьогодні, 15 березня виступив перед урядом та парламентом Канади. Він закликав їх не зупинятися у допомозі Україні, у лідерстві та в намаганнях повернути мир на нашу мирну землю, пише ПІК.

 “Канада вже проявляє необхідне лідерство! Вже робить першою те, до чого згодом приходять інші країни. Але ми потребуємо більшого лідерства, і просимо вам більшої участі саме від вас. Джастіне! Усі друзі нашої країни України! Усі друзі правди! Ви розумієте, наскільки важливо для нас захистити наше небо від російських ракет, від літаків. Ви можете на це вплинути. Мені так здається”, – сказав Володимир Зеленський.

Президент України додав, що Канада першою прийшли на допомогу одразу, коли ми цього попросили. 

“Хочу, щоб ви відчували, що це таке, коли телефонуєш друзям і кажеш: закрийте небо, зупиніть обстріли. Неважливо, яким чином, просто зробіть це. А у відповідь чуєш, що хтось цього не хочуть робити… Але дуже занепокоєні! Але ж дайте тоді нам літаки, говоримо ми нашим партнерам. Відповідають: ось-ось… Уже скоро. Трішки потерпіть. Але дуже-дуже всі занепокоєні”, – сказав Володимир Зеленський.

Він попросив у Канади  реальної підтримки, яка допоможе нам вистояти і захистити наше життя. Життя всього світу,  а також подякував країні за допомогу Україні.

Відео промови можете переглянути тут.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено