Івано-Франківськ

Мери теж мають тримати язик за зубами: натякнула заступниця міністра оборони України

Не кажіть - ракета влучила у склад поряд з аеродромом. Бо прилетить друга, третя і вже точно влучить в аеродром.

aa5e8465b3631cca199a4aa336a5a2596c64c0c7 scaled

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр на своїй сторінці у Фейсбуці дала українцям настанови щодо інформаційних обмежень під час війти, пише ПІК.

“Ви звикли до правдивої інформації, але під час війни не треба правдиво інформувати ворога – навпаки”,  – зазначила Маляр.

Якщо ви не хочете допомагати ворогу знищувати наші міста і села, тоді: у соцмережах, у публічних виступах та коментарях для ЗМІ не називайте точні цілі і об’єкти враження.

“Не варто, як один з мерів, заявляти що в нас немає пво на конкретній ділянці фронту і вказувати географічні дані, не треба як ще один з мерів – говорити публічно, що для заїзду в місто залишилась безпечною лише одна дорога і називати яка саме (люди між собою і без цих заяв знайдуть як передати таку інформацію). Такі детальні повідомлення допомагають ворогу і ставлять під додаткову загрозу ваші населені пункти”, – зазначила Маляр.

Під час війни фатально небезпечно повідомляти про знаходження або відсутність будь якого озброєння та ввійськової техніки ЗС У з прив’язкою до населених пунктів.

Приклад:

  • Не треба говорити чи писати – ракета влучила у школу #7. Доцільніше заявити – ракета влучила у такому-то населеному пункті в житловий квартал.
  • Не варто говорити – ракетою цілились у вокзал, але потрапили в лікарню, яка знаходиться недалеко.
  • Не треба говорити – ракета влучила у склад поряд з аеродромом. Бо прилетить друга, третя і вже точно влучить в аеродром.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено