Івано-Франківськ

Росіяни – лайно планети Земля: продюсер Ігор Кондратюк після обстрілу його будинку під Києвом (ФОТО)

14 березня, в день народження відомого українського ведучого та продюсера Кондратюка російські окупанти влучили у його власний будинок.

 

 

Російські окупанти обстріляли будинок відомого українського продюсера та ведучого Ігоря Кондратюка під Києвом. Про це він сам повідомив у Facebook, пише ПІК.

“Одне з перших привітань з ювілеєм мені сьогодні “прилетіло” від рашистів. Росіяни – лайно планети Земля, – поцілили в наш будинок під Києвом. Палайте в пеклі, імперські безславні безмозглі покидьки! Слава ЗСУ! Слава Україні! Смерть російським окупантам!”, – йдеться у дописі Кондратюка.

62a1c437da97f2bee9b701663fe39160e87733c5

Bez nazvanyya 5

Снаряд, що влучив у будинок, щонайменше пошкодив стіни та “виніс” скло з усіх вікон.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк — єдиний український телеведучий, який колись вів одну й ту ж програму в різних країнах (в Україні — «Караоке на майдані” українською мовою, в Росії — «Караоке на Арбате», російською.

Тепер, 12 березня 2022 року телеведучий поділився, що допомагає українській армії, виходячи із власних можливостей. Він розповів, що хотів записатися до місцевої тероборони та отримати зброю, але не вийшло. Кондратюк вирішив все одно не залишатися осторонь та допоміг українським військовим фінансово. Перерахував для армії 300 тисяч гривень.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено