Івано-Франківськ

Зять Кучми подякував Європі за їжу та співчуття і попросив для України зенітні ракети

На думку Пінчука, зупинити російського агресора можна лише силою.

145253 6

Зять Леоніда Кучми, потужний український бізнесмен Віктор Пінчук (на фото з дружиною) опіблікував у у виданні The Wall Street Journal статтю, у якій сказав доволі відверті речі про європейську допомогу Україні, пише ПІК.

“Ми дякуємо вам за їжу, гроші, співчуття та намальовані синьо-жовті прапори. Але якщо ви хочете нас врятувати, Україні потрібні літаки, зенітні та протитанкові ракети, озброєні безпілотники та інша військова зброя. Тому я благаю наших друзів на Заході: будь ласка, дайте нам зброю. Перестаньте купувати вугілля та нафту з Росії. Не думайте про це; не оцінюйте варіанти; не розглядайте. Просто зробіть. Час — це життя. Я прошу Європейський Союз зробити Україну кандидатом на членство. Незалежна Україна належить до ЄС, – пише Пінчук.

Я знаю, що ці дії тягнуть за собою ризик. Але в смертельній сутичці ви не можете допомогти, не ризикуючи. І є ще більші ризики бездіяльності. Що станеться, якщо ви дозволите Росії розірвати міжнародну систему, знищити суверенну націю, здійснити масові вбивства?

На думку Пінчцука, зупинити агресора можна лише силою. Ми маємо протиставити жорстокості ворога нашу швидкість, рішучість та визначеність.

“Коли в лютому 1941 року сили Гітлера наближалися до Британії, Черчілль сказав Франкліну Д. Рузвельту: «Дайте нам інструменти, і ми виконаємо роботу». Це те, чого просять українці сьогодні: інструменти перемогти жорстокого тирана, який напав на миролюбну, вільну демократію, тому що це вільна демократія”, – пригадав Віктор Пінчук історичний факт.

До слова, Віктор Пінчук з дружиною Оленою зараз знаходяться вдома, в Україні.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено