Івано-Франківськ

На розмінування території України після війни знадобиться кілька років – Монастирський

У країнах ЄС, США та Британії готують масштабний десант із рятувальників, щоб допомогти українським рятувальникам у розмінуванні територій.

c0dcc28bebeeb3211a1b8c44265196e8 scaled

Після війни з Росією Україні знадобиться кілька років лише на період розмінування, оскільки без цього неможливе відновлення об’єктів. Про це на брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, повідомляє Укрінформ, пише ПІК.

“Ми повинні усвідомлювати, що після завершення цієї страшної війни ми матимемо кілька років лише періоду розмінування”, – сказав міністр.

Він розповів, що вже звертається до своїх колег у ЄС для того, щоб вони готували свої групи, своїх фахівців та техніку з усієї Європи та світу для того, щоб вони могли приїхати та допомогти Україні у розмінуванні об’єктів.

“Бо жодне відновлення будь-якого об’єкта неможливе без етапу розмінування. Очевидно, що сил, які є в українських рятувальників, не вистачить, щоб у короткий період це зробити. Тому колеги готують зараз уже таку допомогу – масштабний десант із рятувальників всіх країн, Європейського Союзу зокрема, і США, та Британії, щоб допомогти у цей період”, – наголосив Монастирський.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено