Івано-Франківськ

У Долині визначились, до якої роботи будуть залучати вимушених переселенців

Йде весна, що передбачає дуже багато роботи з благоустрою на територіях громади.

images 4

Поки наша армія мужньо боронить кожний метр української землі, завдання міської влади полягає у такому ж наполегливому забезпеченні стабільної роботи усіх сфер життєдіяльності. На цьому наголосив міський голова Іван Дирів під час чергової робочої наради, пише ПІК.

Він також додав, що у громаді й надалі прийматимуть вимушено переселених осіб, розуміють і підтримують їх. З метою подальшого забезпечення таких людей харчуванням, проживанням, було прийнято рішення забезпечити їх роботою у комунальних підприємствах міста.

«Закликаю всіх, хто вже відпочив, є працездатними, звертатися до нас, в міру можливого будемо забезпечувати роботою. Йде весна, тож попереду дуже багато роботи з благоустрою. Також звертаюсь до старостів, щоб вони в свою чергу  організували людей до цієї справи. Праця частково відволіче від тривожних думок, дозволить розслабитись і завести нове коло знайомств», – повідомив міський голова.

Окрема увага під час наради була приділена підтриманню територій громади в належному санітарному стані, своєчасному вивезенню побутових відходів та безперебійній роботі КП.

«У жодному разі вивезення сміття з території міста та сіл не може бути припиненим, в умовах воєнного часу наша робота має бути стабільною. Життя триває і необхідно продовжувати роботу підприємств, адже від цього залежить наближення перемоги, – зазначив міський голова Іван Дирів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено