Івано-Франківськ

Як і кожна жінка в Україні, зараз я боюся за свого чоловіка – Олена Зеленська

Перша леді зізналася, що боїться за свого чоловіка, але й не сумнівається в його силі.

790b1aafe7c8524349e2e7fb3df238e2 scaled

Олена Зеленська, дружина президента України Володимира Зеленського розповіла американському телеканалу ABC News, що в такий не простий для України час, хвилюється за свого чоловіка, пише Таблоid.

“Як і кожна жінка в Україні, зараз я боюся за свого чоловіка. Кожен ранок, перш ніж зателефонувати йому, я молюся, щоби все було добре.Та ще я знаю, наскільки він сильний та cтійкий… Він любить свою країну, нашу Батьківщину, любить свій народ, свою родину, мене. І я знаю, наскільки сильні ці почуття. Тому він захищатиме все це до кінця”, – підкреслила вона.

Перша леді також вкотре закликала Європу та США закрити небо над Україною.

“Сьогодні дружнього поплескування по плечу недостатньо. Сьогодні слів співчуття та занепокоєння – недостатньо”, – наголосила Олена, закликавши США та європейські країни посилити санкції проти Росії, закрити небо над Україною чи принаймні надати засоби, щоби українці самі змогли його боронити.

До слова, “крашами” багатьох українок від початку війни стали не лише Зеленський, а і радник голови ОП Олексій Арестович, міністр оборони Олексій Резніков, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та голова Миколаївської ОДА Віталій Кім. Але, як і президент, вони всі вже зайняті.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено