Івано-Франківськ

Потап відмовився від усіх російських пісень, нагород та премій: дав своє пояснення

Український репер та продюсер Потап також опублікував у мережі жахливе відео зі шпиталю Маріуполя, куди щодня привозять поранених.

images 2 1

Продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, відверто відповів на допис російської “зірки” Ольги Бузової, яка написала, що в її країні Макс Барських, ВІА Гра, Монатик, Час і скло, Настя Каменських та Потап отримали чимало нагород, їхня музика «завжди звучала на російському радіо та телебаченні, а тепер, мовляв, вони  негативно ставляться до “російської спецоперації в Україні”, повідомляє u-news , пише ПІК.

«Цього вечора я хотів звернутися до Оли Бузової, яка написала пост, вже не знаю, де ви їх там пишете, Інстаграм, Росграм – не має значення. Пост такий: ми вам давали премії, що ж ви таке тепер про нас кажете? Я помилково навіть записав з Олею пісню. Дякувати Богу, я її не випустив. І ніколи не випущу. І ніколи не будемо виступати у вас і отримувати ваші премії. Я відмовляюся від усіх ваших премій, від усіх нагород, усіх пісень. Я докладу ще одну фотографію – загиблої дитини. І ти зрозумієш, Олю, чому ми зараз так поводимося. Тому що ваші ракети розривають наших дітей”, – сказав Потап.

В особі Бузової Потап звернувсяі до всіх артистів РФ і не тільки до всіх тих, хто підтримує війну.

“Ви підтримуєте вбивства дітей. А цього ми не вибачимо». 

До слова, український репер та продюсер Потап опублікував у мережі жахливе відео зі шпиталю Маріуполя, куди щодня привозять поранених. Багатьох не вдається врятувати. Джерело: інстаграмм Потапа.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено