Івано-Франківськ

Російські окупанти намагаються створити собі показовий позитивний імідж – Генштаб

Стан, положення та характер дій сил оборони суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали.

276008720 274980441481708 8240748961247741898 n scaled

Розпочалася двадцять третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Стан, положення та характер дій сил оборони суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали. Збройні Сили України продовжували завдати нищівних ударів по угрупованнях військ ворога, що намагаються закріпитися та утримувати захоплені оборонні рубежі, повідомляє ПІК з посилання на Генеральний штаб ЗСУ.

“Протягом доби українські захисники та захисниці частково знищили та зупинили просування вглиб території України підрозділів зі складу 437-го навчального полку та 26-го танкового полку збройних сил Російської Федерації, втрати ворога уточнюються”, – йдеться у зведенні.

Також, за попередню добу, бомбардувальна і штурмова авіація Повітряних Сил Збройних Сил України завдала потужних ударів по колонах військової техніки противника. Зенітними ракетними військами та винищувальною авіацією уражені 14 повітряних цілей ворога (7 літаків, вертоліт, 3 БПЛА та 3 крилаті ракети).

May be an image of outdoors

У зв’язку з тим, що окупанти суттєво вичерпали людські ресурси (безповоротні та санітарні втрати, завдані підрозділами Збройних Сил України, випадки самокаліцтва, з метою ухилення від участі у бойових діях та психогенні втрати), командування збройних сил РФ вимушено вдається до крайніх мір у питаннях комплектування особовим складом.

“Проводять приховану мобілізацію, залучають так званих “добровольців”, строковиків та курсантів, а також найманців із Сирійської арабської республіки”, -додають в Генштабі.

На окремих тимчасово зайнятих територіях російські окупанти намагаються створити собі показовий позитивний імідж, роздаючи продовольчі товари цивільному населенню.

“Водночас, проводять активний пошук та затримання проукраїнських активістів, держслужбовців, учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей, а також інших громадян, які можуть організувати спротив окупації”, – йдеться у повідомленні.

Ворог продовжує нести втрати. Має проблеми із забезпеченням підрозділів. Низький морально-психологічний стан особового складу призводить до збільшення кількості випадків дезертирства та відмов військовослужбовців збройних сил РФ і найманців брати участь у війні проти України.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено