Івано-Франківськ

Коханки диктаторів: чи може Аліна вплинути на Путіна

Він ховає свою Ахіллесову п’яту, свою коханку, яку так і не назвав дружиною…

275732403 1777263602481756 3959104108278315202 n scaled

Вічна тема – коханки диктаторів, гостроактуальна в умовах українсько-російської війни. Читачі ПІК з гнівом відгукнулись на публікацію “Стало відомо, де переховується коханка Путіна з його малими дітьми”. Звичайно ж, позашлюбна половина Путіна не ризикує залишатися в Росії. “Прихистилася” у Швейцірії.

Заглибилась у цю тему та навела доречні паралі гірких доль коханок Гітлера та Путіна франківчанка Nadija Levshakova. Пропонуємо вашій увазі.

… На одній з екскурсій турфірми «Надія» в Баварські Альпи ми побували в містечку Оберзальцберг – мальовничому місці сили, куди молодий Адольф Гітлер приїжджав на туристичні прогулянки.

Пізніше вибудував свій будинок Бергхоф, потім величезний підземний бункер, де працювала під час війни Рейхканцелярія, десятки вілл провідних нацистських керівників і пропагандистів і, як кульмінацію, чайний будиночок «Соколине гніздо» на самій верхівці гори Кельштайн. У ньому збереглося багато цікавого, в тому числі кімнати Єви Браун – таємничої коханки Адольфа.І впродовж сорока годин до самогубства – його законної жінки.

Кривавий злочинець ХХ-го століття, як стверджують його біографи, любив… тобто, мав почуття… людські… Баварський екскурсовод емоційно розказувала про інтимні стосунки пари, Головною темою була «У ліжку з диктатором», смакувала якісь дрібниці, а мене діставало одне запитання:

«Чи могла кохана жінка вплинути на чудовисько? Змусити його бути милосердним, змінити свою картину світу, покаятись?!» Відповідь була лаконічна. Нація повинна знати єдине гасло, «моя наречена – Німеччина».

275807429 688714925595937 6564548634968850890 n

Єву Браун фюрер ховав і від офіційно запрошених гостей, і від політиків, і від знайомих. Нездорову цікавість до коханки припиняв різними засобами. Дуже вузьке коло найближчих осіб знало і спілкувалося з таємною пасією диктатора.

Свідки зазначали, що Єва не цікавилася політикою, відверто нудьгувала на виступах Аді, не хотіла нічого чути про звірства нацистів, концтабори, зруйновані міста, вбитих дітей. Активно займалася спортом, любила красиво одягатись. Хутро виписувала з Франції, взуття – з Італії. Полюбляла французькі парфуми.

Дежавю?

ХХI століття. Швейцарські Альпи. Озеро Лугано на кордоні з Італією. Надзвичайно м’який клімат, чистота води і захоплюючі краєвиди. Палаци і резиденції ховаються від людських очей за зеленими парками. Хороший порт. Після гори Ямантау – це друге місце сили для путіна. Саме тут він ховає свою Ахіллесову п’яту, свою коханку, яку так і не назвав дружиною…

275785939 537920957667651 1173768154404758926 n scaled

Путін ховає маму своїх дітей, які так і не будуть носити прізвище свого батька… Свою таємницю, яку охороняє, як міфічний пес – Цербер. Люди не повинні це знати.

Гасло для народу залишається нацистським – «моя наречена – росія. Тільки їй я служу, тільки для неї живу. Нехай народ вірить і хаває. Нехай заради такого гасла йде за мене на смерть тисячами, десятками тисяч. Вбиває, калічить, руйнує…».

Знову мучить питання, а що ж кохана Аліна? Чи може вона вплинути на криваві апетити того, від кого народжувала дітей? Що взагалі може коханка диктатора? Але немає відповіді… Поки що немає.

Автор – Nadija Levshakova.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено