Івано-Франківськ

В Україну направлять лівійських “добровольців” для участі у війні на боці росіян – Генштаб

Триває двадцять п’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

277096432 276965404616545 5368599908916207683 n

Генеральний штаб ЗСУ інформує про те, під час візиту керівника лівійської національної армії Халіфа Хафтара до Москви досягли домовленостей про направлення лівійських “добровольців” до України, з метою участі у бойових діях на боці Російської Федерації.

“Перекидання військових найманців, імовірно, буде здійснюватись за рахунок приватної військової компанії “Ліга” (колишня “Вагнер”), літаками повітряно-космічних сил Російської Федерації”, – йдеться у повідомленні.

Також росіяни проводять приховану мобілізацію на Кубані, в Приморському краї, Ярославській області та регіонал уральського федерального округу. Проте, населення перелічених регіонів не має бажання брати участь у війні. Мають місце масові випадки ухилення від служби. І одночасно готують росіян до тривалої війни.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Тим часом на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей продовжується проведення заходів мобілізації.

“Керівництво навчальних закладів (технікумів, інститутів) викликало студентів віком від 18 років для так званої реєстрації. На сьогодні переважна більшість особового складу 1-го АК – це мобілізоване населення тимчасово окупованих територій. У підрозділах, основу яких складають призвані по мобілізації, поширюються панічні настрої через великий некомплект живої сили, озброєння та техніки”, – інформує ЗСУ.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено