Івано-Франківськ

Володимир Зеленський заявив, що він «готовий до переговорів» з Путіним: про що попередив

Зеленський вважає, що без переговорів ми не можемо завершити війну.

220320090601 01 zelensky cnn interview 0320 large 169

Президент України Володимир Зеленський заявив у неділю, що він «готовий до переговорів» з президентом Росії Володимиром Путіним , але попередив, що якщо вони зазнають невдачі, «це означатиме, що це третя світова війна», про це повідомляє ТСН, пише ПІК.

“Я готовий до переговорів з ним. Я був готовий протягом останніх двох років. І я думаю, що без переговорів ми не можемо завершити цю війну”, – сказав президент.

Також Зеленський додав:

“Я думаю, що ми повинні використовувати будь-який формат, будь-який шанс, щоб мати можливість вести переговори, можливість розмовляти з Путіним. Але якщо ці спроби не вдадуться, це означатиме, що це третя світова війна”.

Зеленський закликав продовжити переговори останніми днями, попередивши, що інакше втрати Росії будуть «величезними».

“Ми завжди наполягали на переговорах. Ми завжди пропонували діалог, пропонували рішення для миру. І я хочу, щоб мене зараз почули всі, особливо в Москві. Настав час зустрітися. Час поговорити. Настав час відновити територіальну цілісність і справедливість для України”, – додав Зеленський.

Раніше Зеленський говорив, що його пріоритети на переговорах чіткі: «Закінчення війни, гарантії безпеки, суверенітет, відновлення територіальної цілісності, реальні гарантії для нашої країни, реальний захист нашої країни».

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено