Івано-Франківськ

Польща запропонує НАТО відправити миротворців в Україну

Анджей Дуда поїде на саміт НАТО в Брюсселі 24 березня і представить разом з урядом пропозицію щодо миротворчої місії в

B57BFD41 86E5 4FDB BD88 BA3B952D7261
Президент Анджей Дуда напередодні саміту НАТО, який відбудеться 24 березня, проводить активні зустрічі з лідерами сусідніх з Україною держав та має намір запропонувати Альянсу сформувати миротворчий контингент.

Про це повідомляє польська “Kronika24”.

Президент Польщі в останні дні мав зустрічі з своїм колегою з Болгарії Руменом Радевим: Після цього він вирушив до Бухареста для переговорів з президентом Румунії Клаусом Йоханнісом. У понеділок, 21 березня, Анджей Дуда відвідав Кишинів, де зустрівся з президентом Молдови Майєю Санду.

Ці переговори – це частина ширших консультацій перед позачерговим самітом НАТО в четвер та розмови з президентом США Джо Байденом, інформує ПІК із посиланням на Еспресо.TV

В цьому контексті 21 березня президент Анджей Дуда прийняв у Президентському палаці директора Центрального розвідувального управління США (ЦРУ) Вільяма Бернса. На зустрічі також був присутній посол США Марк Бжезінський.

Нагадаємо, Польща є одним з найбільших адвокатів України у ЄС та НАТО та є країною, що прийняла найбільше емігрантів з зони бойових дій.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено