Івано-Франківськ

Вирішив покататися: українські захисники покарали окупанта, який вкрав шкільний автобус (ФОТО)

Також наші військові знайшли щоденник рашиста.

Вирішив покататися: українські захисники покарали окупанта, який вкрав шкільний автобус (ФОТО)

Російський окупант викрав шкільний автобус, намалював на ньому літеру Z та вирішив покататися. Проте ворога ліквідували українські військові. Про це повідомляє 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого у Фейсбук, пише ПІК.

“В цьому автобусі пересувався по нашій українській землі ворожий солдатик Андрюша, помічник гранатометника. Від Андрюші вже нічого не залишилося, пішов на перегній. А по ньому залишився щоденник, який Андрюша почав вести 23 лютого…”, – йдеться у повідомленні.
276992238 2261268887359822 6991620343078689213 n scaled
Бригада також опублікувала уривок із щоденника російського військового.
«Я сидів всю ніч, пив пиво, їв чипси, грав Kingdome come. Заснув о 7-й годині. Прокинувся від дзвінка начальника. О 3-й на роботу з речами, сказав це о 12 годині. Мати запанікувала, я зателефонував Ніколаєнку, сказав мені треба йти. До кінця чинив опір, все ж таки пішов. Виїхав о 2 годині з батьком та Мариною, щоб тата не забрали по дорозі назад. Прийшов на роботу, занесли до списку, відвезли до М’ясокомбінату. Дали форму, запхали у вантажівку, де я сидів на підлозі. Приїхали до Ілловайська, розподілили – я стрілець-помічник гранатометника», – писав рашинст. 
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено