Івано-Франківськ

У посівну аграрний міністр України подав у відставку: яка причина (ДОПОВНЕНО)

Розгляд заяви Романа Лещенка у Верховній Раді може відбутися уже в сьогодні, 24 березня.

leschenko 57293 scaled

Міністр аграрної політики Роман Лещенко написав заяву про складання повноважень. Про це він сказав у коментарі профільному виданню AgroPolit.com, пише ПІК.

Розгляд його заяви у Верховній Раді може відбутися уже в четвер, 24 березня. Інформації про причини відставки поки що немає. Деякі видання пишуть, що міністр подав заяву за власним бажанням.

Якщо парламент підтримає відставку Лещенка, обов’язки міністра АПК тимчасово буде покладене на його заступника Тараса Висоцького. Новим міністром аграрної політики замість Романа Лещенка можуть запропонувати Миколу Сольського, голову аграрного комітету парламенту від партії “Слуга народу”.

Нагадаємо, що на посаду міністра аграрної політики Роман Лещенко був призначений 17 грудня 2020 року. Чутки про його звільнення почали ходити ще восени 2021 року, але до цього справа тоді і не дійшла.

Без роботи, у випадку задоволення заяви, Лещенко не залишиться. Він професійний юрист, викладач, підприємець в аграрній сфері. Раніше  очолював Держгеокадастр та займав посаду уповноваженого президента із земельних питань.

ДОПОВНЕНО:

Верховна Рада офіційно звільнила міністра аграрної політики Романа Лещенко та призначила на його місце Миколу Сольського.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив нардеп Ярослав Залізняк. За його словами, звільнення Лещенка підтримали 321 народні обранці, а за призначення Сольського проголосували 294 депутати.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено