Івано-Франківськ

У Харкові витягли з-під завалів чотирьох людей (ФОТО)

За добу з 24 по 25 березня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу.

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Рятувальники здійснили 63 виїзди для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель.

Про це повідомляє ДСНС України, пише ПІК.

Проводились пошукові роботи та розбирання завалів у Київському, Шевченківському, Основ’янському, Індустріальному та Московському районах Харкова.

На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі

“Крім того, підрозділи ДСНС протягом дня здійснювали виїзди на гасіння пожеж спричинених обстрілами житлових багатоповерхівок, приватних, складських та інших будівель, що виникали у Слобідському, Шевченківському, Київському, Індустріальному та Московському районах міста Харкова, а також Чугуївському, Харківському та Богодухівському районах області”, – йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: вогонь, дерево та на відкритому повітрі

Співробітники ДСНС на пожежах врятували 4 людей.

Найбільше виїздів підрозділів служби порятунку на гасіння пожеж спричинених обстрілами здійснили у Київський район — 13, та у Московський район міста Харкова — 6. Також протягом доби рятувальники виїздили на гасіння 25 пожеж пов’язаних з горінням сухої трави та очерету на відкритих територіях та природних екосистемах.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Піротехнічні підрозділи ДСНС також продовжували працювати, знешкоджуючи артилерійські боєприпаси, що не розірвались. Відпрацювали 42 адреси у місті Харкові та Харківському районі, де знаходились спрацьовані та не розірвані вибухонебезпечні предмети.

На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та дерево

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено