Івано-Франківськ

У Коломиї попрощалися з мужніми воїнами: загинули за Україну (ФОТО)

Мирослав та Володимир були щирими патріотами України, добрими командирами та мали велику повагу серед коломиян.

DSC 4482 scaled

У Коломиї попрощалися із Героями України – Мироном Забарилом та Володимиром Островським, повідомляє Пресслужба Коломийської єпархії, пише ПІК.

DSC 4477 scaled

DSC 4434 scaled

24 березня провести Героїв в останню путь зібралося сотні коломиян, котрі зі смутком та сльозами невпинно дякували героям за боротьбу та нескореність, за ту велику ціну, котру вони заплатили у цій жорстокій російсько-українській війні, ціну власного життя.

DSC 4357 scaled

DSC 4367 scaled

DSC 4489 scaled

Преосвященний владика Василій звершив чин похорону за Героями України – Мироном Забарилом та Володимиром Островським. Йому співслужив о. Роман Кіцелюк протосинкел Коломийської єпархії та чисельне духовенство Коломийської єпархії.

Також розділити біль та горе рідних прийшли: голова РДА – п. Любомир Глушков, голова Коломийської ОТГ – п. Богдан Станіславський.

DSC 4363 scaled

Звертаючись до рідних та близьких, Преосвященний владика Василій підкреслив:

«Воїни Мирослав Забарило та Володимир Островський боролися за вільну людину, котра має жити у незалежній Україні. Вони віддали своє життя на полі бою за волю, щоби їхні діти, сім’ї та весь народ жив у вільній державі. Мирослав та Володимир були щирими патріотами України та мали велику повагу серед коломиян. Нині Прикарпаття гідно відпроваджує загиблих воїнів у величному храмі Преображення Христового. І за таку переміну-преображення кожної людини і цілого народу боролися наші герої України та продовжують боротися їх побратими”.

DSC 4509 scaled

“Війна забрала прекрасних людей і добрих командирів. Діти вас люблять і пишаються вами, хоча рідко про це вам говорили. Ви віддали своє життя за нашу рідну Україну. Низький уклін вам та вічна слава. Ви залишилися назавжди у наших серцях. Вас люблять, пам’ятають і сумують. Царство Небесне здобувається силою і жертвою у боротьбі», – сказав у прощальному слові владика Василій.

DSC 4568 scaled

Завершилась церемонія прощання з захисниками України почесним салютом.

Більше фото дивіться тут.

Світлини: Микола Врубель

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено