Івано-Франківськ

Подія, яка запам’ятається на все життя: футболісти “Динамо” завітали до Галича (ФОТО)

Зіркові гості відвідали історичні місця древнього міста, а також зустрілися зі своїми шанувальниками на стадіоні.

1 7 scaled

Як розповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook Олег Кантор, для вихованців дитячої юнацької спортивної школи – цей візит без перебільшення став подією, яка запам’ятається на все життя.

Й справді, дітям вдалося не лише поганяти м’яч зі своїми кумирами, а й поспілкуватися з футболістами, зробити спільне фото на згадку, а також отримати подарунки. Серед малечі було багато й тих, хто вимушено покинув свої домівки через війну, і ця зустріч подарувала їм неабиякий позитив та допомогла забути страшні спогади, пише ПІК.

«Дуже радий, що у цей непростий для країни час, динамівці знайшли можливість приїхати до нашого міста. Щиро вдячний їм за той великий заряд бадьорості та приємні емоції, які гості подарували і дітям, і дорослим – справжнім шанувальникам футболу», – наголосив Олег Кантор.

Щиро вірю, що зовсім скоро – після нашої перемоги над російськими загарбниками, ми знову будемо радіти перемогам улюбленої команди на українських та європейських стадіонах“, – додав очільник Галицької територіальної громади. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено