Івано-Франківськ

ФІФА розглядає варіант прямої путівки збірній Україні на Чемпіонат світу-2022

Але для цього доведеться вписати додаткову команду, а зробити це буде важко.

ФІФА розглядає варіант надати пряму путівку збірній Україні на Чемпіонаті світу-2022

ФІФА розглядає варіант із наданням прямої путівки на чемпіонат світу-2022 збірній України. Про це повідомив виконавчий директор Футбольної асоціації Уельсу Ноел Муні, пише 24 канал (спорт).

“Обговорювалося, чи можна зробити для України додаткове місце через ті жахливі часи, які вони переживають. Нам було б дуже зручно, щоб Україна отримала пряму путівку на чемпіонат світу, а інші три команди боролися б між собою за ще одне місце”, – сказав представник Уельсу.

Муні також додав, що це означало б додаткову команду на чемпіонаті світу, оскільки залишилися три команди – ми самі, Шотландія та Австрія – і для них дуже важливо пройти кваліфікацію на чемпіонат світу.

“Ми хочемо дати Україні якомога більше часу, щоб вони заявили, що готові грати в червні. Ніхто не говорить про перенесення на іншу дату після червня. Існує можливість, що Україна взагалі не зіграє, але ніхто не хоче цього. Ми намагатимемось забезпечити проведення матчів Ліги націй, але фінал плей-офф відбору на чемпіонат світу матиме перевагу”, – додав Ноел.

Нагадаємо, що  24 березня наші футболісти мали б зіграти у стиковому матчі плей-офф проти команди Шотландії. Через війну матч перенесли.

Нова дата майбутнього поєдинку поки невідома. Переможець зустрінеться в фіналі стиків з Вельсом або Австрією, які так і зіграють 24 березня. Матч за вихід на чемпіонат світу-2022 теж відбудеться в червні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено