Івано-Франківськ

Свою снайперку-ігуменю рашисти покинули помирати: вояки ЗСУ взяли її в полон (ФОТО)

На рахунку набожної снайперки близько 40 знищених життів.

939300 big

Військові Збройних сил України взяли в полон відому сербську снайперку бойовиків із ОРДЛО із позивним «Багіра», повідомляє Главком, пише ПІК.

“Як вказує український волонтер волонтера Влад Іванов, снайперка поранена, їй надали медичну допомогу. За інформацією українських розвідслужб, «Багіра» з 2014 року служить у складі підрозділів «народної міліції ДНР». На рахунку жінки близько 40 знищених життів як українських військових, так і мирних жителів, неугодних владі окупованих районів Донбасу”, – зазначає Главком.

276174258 3186935104925166 272913124489239733 n scaled

Багіра начебто погодилася співпрацювати зі слідством. Вона стверджує, що її покинули на полі бою.

«Кинули. Знаючи, що я поранена, і маючи можливість забрати мене, просто вирішили злити, сподіваючись, що помру», – пояснила вона.

69 tn

Як відомо, «Багіра» – громадянка Сербії Данієла Лазович. Вона була успішною гандболісткою в регіональній лізі. Коли стала повнолітньою, певний час захоплювалася ісламом. Згодом опинилася в монастирі неподалік міста Ґолубац на Дунаї. Там вона стала «сестрою Ксенією», потім її призначили ігуменею.

«Мати Ксенія» часто залишала монастир і в цивільному вбранні їхала до Белграда або до Косова. У декого ці поїздки почали викликати підозри. За справу взялася поліція й встановила, що молода ігуменя була наркодилером.

Черницю засудили. Після звільнення Данієла розірвала контакти з батьками й друзями, а в листопаді 2014-го поїхала в Україну та приєдналася до лав проросійської організації «Оплот».

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено