Івано-Франківськ

Не захочеш гуляти: порушникам комендантської години вручають повістки (ФОТО)

Агресію і непокору у військовий час потрібно спрямовувати на супротив ворогу.

 

Порушників комендантської години, нечемних на блок-постах та грубих порушників ПДР патрульна поліція направляє на військово-лікарську комісію з подальшим оформленням у підрозділи Збройних Сил України.

Про це повідомив у Фейсбуці заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

«Окрім адміністративної відповідальності, ми сприяємо отриманню ще такого спеціального подарунку, як направлення на військово-лікарську комісію з подальшим оформленням у підрозділи ЗСУ. Агресію і непокору у військовий час потрібно спрямовувати на супротив ворогу! Перші переможці вже отримали свої призи», – написав чиновник, додавши фото людей, що порушили вимоги комедантської години.

У своїх повідомленнях Міністерство оборони та командування ЗСУ повідомляють, що з 15 березня в Україні триває друга хвиля мобілізації.

Начальник управління персоналу штабу Командування сухопутних військ Збройних Сил України Роман Горбач пояснює:

“Другій хвилі підлягають громадяни, які раніше проходили службу і мають досвід, — тож можуть бути направлені до військових частин. А ті, що раніше не проходили, але підлягають мобілізації, — у обов’язковому порядку відправляються до навчальних центрів ЗСУ, де проходять відповідну підготовку і лише після того вирушають до військових бойових частин з виконанням завдань з оборони”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено