Івано-Франківськ

Генштаб ЗСУ: ворог бомбардує українські міста, ціль – сховища пального

ЗСУ на окремих напрямках здійснюють успішні контратаки.

232847 karta Ukraini 2803 small 960x380 0 scaled

“Угруповання Сил оборони продовжує ведення оборонної операції на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках. На всіх них Збройні Сили України успішно стримують противника, на окремих напрямках наші війська здійснюють успішні контратаки”, – йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ в мережі Facebook.

Росія продовжує завдавати ракетно-бомбові удари, намагаючись повністю знищити інфраструктуру та житлові квартали Українських міст. При цьому ворог концентрується на сховищах пального, щоб ускладнити логістичне забезпечення та створити умови гуманітарної кризи.

В окремих тимчасово зайнятих населених пунктах Київської, Запорізької, Чернігівської, Херсонської та Харківської областей російські окупанти продовжують терор стосовно місцевого населення. Окупанти обстрілюють житлові будинки, грабують, викрадають та тримають в заручниках мирних мешканців, займаються мародерством.

Що стосується втрат ворога за минулу добу, то на Донецькому та Луганському напрямках ЗСУ відбили 7 ворожих атак. Наші захисники знищили 12 танків, 10 бойових машин піхоти та 3 одиниці автомобільної техніки. Противник зазнав втрат і у живій силі.

Захисники з Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу уразили 17 повітряних цілей – 8 літаків, 3 вертольоти, 4 БПЛА різних типів та 2 крилаті ракети. Авіація Повітряних Сил завдавала ракетно-бомбових ударів по місцях скупчення техніки та живої сили ворога. Втрати російських окупантів уточнюються“, – додали у Генштабі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено