Івано-Франківськ

Ситуація у регіонах України: головні події на гарячих напрямках

Тридцять п'ятий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгненню триває.

l8lqH1551275552uj1Co

Російський ворог продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України. Деякі підрозділи ЗС РФ частково виводяться з території Київської та Чернігівської областей.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

У російського ворога значні труднощі із введенням бойової техніки, вилученої з довгострокового зберігання. Таким чином, за наявною інформацією, значна кількість неоперабельної техніки виявлена у 163-му танковому полку 150-ї мотострілецької дивізії. Російський ворог розглядає можливість перевезення несправної техніки на тимчасово окуповані території Донеччини за допомогою тракторів для її подальшого відновлення.

Ворог продовжує зазнавати значні втрати. За наявною інформацією 28 березня на постійній дислокації 83-ї окремої десантно-штурмової бригади відбулась церемонія прощання з загиблими російськими військовослужбовцями. Їх кількість становить приблизно 200 осіб.

“Самопроголошене керівництво Республіки Білорусь продовжує заперечувати участь у війні проти України, вільно надаючи території для ЗСУ РФ, аеродроми та транспортні мережі, а також місця для круїзів та балів Listic ракетні пускові установки. При цьому, згідно з міжнародно-правовими актами, агресором можна вважати “країною, яка надає свій повітряний простір, свою територію для ударів по третій країні”, – йдеться у повідомленні.

Республіка Білорусь також надає російським окупантам можливість користуватися мережею медичних закладів на своїй території. Так, протягом останніх днів до населеного пункту Наровля Гомельської області відзначають прибуття з території України великої кількості російських військових різного ступеню поранень.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено