Івано-Франківськ

Дерев’яний палац: у мережі показали закарпатську резиденцію кума Путіна (ФОТО, ВІДЕО)

Йдеться про маєток в селі Жденієво на Закарпатті.

940292 big scaled

Маєток родини кума Путіна Медведчука охороняють співробітники поліції охорони. Головний будинок — це кількаповерховий дерев’яний палац. У ньому кілька входів. Вглибині дерев’яного палацу — басейн і джакузі. Звідси відкривається панорамний вид на ліс та гори.

Тут же розташований спортзал з тренажерами і біговими доріжками, а також масажний кабінет, спа-зона і окрема сауна. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

Масивні деревʼяні сходи ведуть до вітальні. Тут є картини, кількаметрові люстри і, звісно, золоті елементи декору. Біля диванів стоїть великий камін із зеленого мармуру, темного дерева та позолоти. На ньому напис латиною, який перекладається «Удача сприяє сміливим». 

У дерев’яному палаці дуже багато хутра. Ледь не кожен диван, стіл або крісло стоїть на великому шматку лисячого хутра. Страшно уявити, скількох тварин було вбито заради цього елементу інтер’єру.

Посеред вітальні стоїть іграшкова залізниця. Схоже, у Віктора Медведчука якась особлива пристрасть до потягів. У резиденції в Пущі-Водиці — «золотий вагон», у Закарпатті — залізниця в мініатюрі. 

Додамо, що народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук, який перебував під домашнім арештом, втік 27 лютого. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено