Івано-Франківськ

У 20 областях України стартувала посівна – Шмигаль

 Це позитивно, адже на цей же час минулого року посівна почалася лише в 15 регіонах.

У 20 областях України стартувала посівна - Шмигаль

У 20 областях України вже розпочалася посівна кампанія. Є також обережний оптимізм щодо площі посівів ярих культур. За оперативними даними, посівну можна буде провести на 6 млн гектарів земель.

Це 80% від тієї площі, яка була засіяна минулого року. Про це у своєму відеозверненні сьогодні, 31 березня повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише ПІК.

“Сьогодні наші аграрії не менш мужньо та віддано тримають свій фронт. За ними майбутня продовольча безпека країни та світу. Дякуємо їм за сміливість і відданість своїй справі”, – сказав очільник Уряду.

Пан Шмигаль також закликав банки активніше кредитувати бізнес.

“Ми бачимо, що повертаються до роботи тисячі маленьких і великих бізнесів по всій країні. Тому звертаюсь до керівників банків. Активніше і сміливіше кредитуйте український бізнес в рамках програми підтримки «5-7-9». Сьогодні ваша рішучість потрібна країні”, – додав прем’єр.
До слова, вже майже 1,5 тисячі виробничих підприємств подали заявки на релокацію. Декілька сотень вже переїхали або прямо зараз переїжджають з районів бойових дій для того, щоб продовжити роботу.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено