Івано-Франківськ

Україна закуповуватиме продукти і безкоштовно роздаватиме людям – Шмигаль

Уряд буде напряму закуповувати соціальні продукти в українських виробників.

Україна закуповуватиме продукти і безкоштовно роздаватиме людям - Шмигаль

Україна від завтра безкоштовно роздаватиме продукти людям на лінії фронту. Про сьогодні, 18 березня у своєму відеозверненні прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише ПІК.

“Ми не можемо допустити, аби українці залишилися без їжі, тому держава буде напряму закуповувати в українських виробників ключові соціальні продукти. Ці продукти будуть безкоштовно від завтра роздаватись людям в тих містах, які вже опинилися в оточенні або знаходяться на лінії бойових дій”, – сказав очільник Уряду.

Прем’єр пояснив, як це буде відбуватися.

“Ми сформували перелік ключових соціальних продуктів: від круп та зерна до консервів та олії. Міністерство розвитку громад та територій у щоденному режимі формує перелік міст, куди цю продукцію треба доставити. Військові місцеві адміністрації подаватимуть заявки, скільки потрібно продуктів для кожного з таких міст”, – зазначив він.
Далі «Укрзалізниця» закуповує продукти та у співпраці з Гуманітарним штабом розвозить їх по регіонах.
Щодо доставки в тимчасово окуповані населені пункти, то будуть залучати міжнародні гуманітарні організації.
“Ще раз підкреслю, що роздача відповідних продуктів буде відбуватися безкоштовно для людей. Уряд вже виділив «Укрзалізниці» 18 млрд грн на реалізацію цього та інших завдань. Ми нікого не залишимо сам на сам із бідою”, – наголосив Денис Шмигаль.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено