Івано-Франківськ

23 день війни: серед російських солдатів почастішали випадки суїцидів та самоскалічень

ЗСУ продовжують крок за кроком звільняти тимчасово зайняту територію України на всіх напрямках.

23 день війни: серед російських солдатів почастішали випадки суїцидів та самоскалічень

23 день війни: підтверджуються факти відмови окремих військовослужбовців РФ від участі у бойових діях, що обумовлено низьким рівнем морально-психологічного стану російських окупантів після зіткнень з українськими силами оборони. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України станом на 18 годину, 18 березня, пише ПІК.

“Так, зокрема, у пункті постійної дислокації 20-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, близько 130 військовослужбовців відмовились від участі у бойових діях. Особовий склад противника деморалізований, почастішали випадки суїцидів та самоскалічень”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, планується усунення від виконання службових обов’язків командира 45-ї окремої бригади спеціального призначення повітряно-десантних військ збройних сил Росії  полковника Вадима Панькова. Його звинувачують у невиконанні бойового завдання на аеродромі Гостомель.

У місті Джанкой, на тимчасово окупованій території АР Крим, призупинено навчання у місцевих загальноосвітніх навчальних закладах з їх подальшим використанням для розміщення військовослужбовців окупантів, які прибувають до міста.

“У Чернігівській області російські окупанти залякують місцевих жителів з метою придушення спротиву цивільного населення. Росіяни продовжують зухвало порушувати норми Міжнародного гуманітарного права та руйнують інфраструктуру міст”, – додають в Генштабі ЗСУ.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено