Івано-Франківськ

В боях за Київ загинув уродженець Богородчанщини (ФОТО)

Знову сумна звістка прилетіла на Богородчанський район.

277435573 967897997246914 844392032603962820 n scaled

28березня загинув уродженець с. Манява Солотвинської територіальної громади Олександр Гаванюк, пише ПІК з посиланням на “Слово народу”.

Герой від 2014 року боровся з московітами. Був учасником Революції Гідності, воював на Донбасі, звільняв Слов’янськ, захищав Донецький аеропорт, перший голова Богородчанського районного об’єднання воїнів АТО.

“Невимовний біль стискає нині серця рідних і близьких чоловіка, у скорботі військові побратими, друзі, увесь наш край. Вічна пам’ять Герою!”, – йдеться у повідомленні.

На сайті Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства додають, що чоловік загинув 28 березня.

“Загинув майстер лісу Манявського лісництва Солотвинського лісгоспу Олександр Дмитрович Гаванюк”, – написали в управлінні.

У Манявському лісництві Олександр Гаванюк працював старшим єгерем, згодом – майстром лісу.

“Колективи Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства, державних лісогосподарських підприємств області схиляють голову в глибокій скорботі та шані. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким. Світлі та добрі спомини про захисника, лісівника залишаться назавжди у наших серцях. Вічна пам’ять Герою!”, – додали в управлінні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено